Suksesi nuk eshte i thjesht (paragjykimet qe kemi mbi suksesin)

Read more

Rëndësia e dhuratës.

Është e njohur shprehja e famshme: “Dhuratën nuk e kthen dot as mbreti”. Ç’ka do të thotë se dhuratën e mirëpret gjithkush. Mjafton që ndaj personit dhurues të mos ketë ndjenja urrejtjeje dhe armiqësie. Çfarë simbolizon dhurata? Pse duhet bërë ajo? Ndaj kujt duhet bërë ajo? Për këtë do të përpiqemi ta shtjellojmë në këtë […]

Read more

SI MUND TE BEJME nje studim, KERKIMIT PER TEME DIPLOME OSE PUNIM SHKENCOR.(VIDEO)

Në kete videos sqaruese nga Pr. Brikene Dionizi, pedagoge e Universitetit “Luigj GurakuqI” Shkodër, na sqaron , rreth metodologjisë së të kerkuarit nga interneti për nje studim, teme diplome, kerkime shkencore, analize ejt.

Read more

Vllaznia nuk merr pjesë si ekip, por biznesmeni shkodran mbështet kampionatin

Shoqata Shqiptare e Minifutbollit Amator ne vendin tone ka nisur prej muajsh organizimin e nje kampionati, ku marrin pjese disa ekipe. Por, siç dihet per shkak te pandemise kampionati u nderpre. Nderkohe kete te enjte pritet te rinisin ndeshjet finale. Pjese e ketij kampionati, i cili organizohet per te tretin vit, jane bere edhe disa […]

Read more

Testim prove

Read more

JA SE SI T’I JEPNI PËRPARËSI VETES TUAJ GJATË NJË KRIZE

Bizneset janë duke u përpjekur të gjejnë rrugët e reja, punonjësit dhe konsumatorët janë të shqetësuar. Mbi të gjitha këto, ju doni të mbani familjen dhe miqtë tuaj të sigurt. Si pronar i një biznesi, keni shumë gjëra për të menaxhuar. Gjatë kësaj kohe, tundimi për të përdorur çdo minutë të ditës tuaj për t’u […]

Read more

Banka e Shqipërisë bën parashikim të zymtë: Pandemia do të shkaktojë një rënie ekonomike që nuk është parë në 20 vitet e fundit

Kreu i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko ka paralajmëruar se goditja ekonomike e dhënë nga pandemia e coronavirusit do të ketë pasoja të mëtejshme, teksa tha se pritet të ketë sërish rënie ekonomike. Gjatë një takimi të hapur diskutimi, Sejko shtoi se përmasat e kësaj rënies ekonomike nuk janë parë në dy dekadat e fundit. “Ekonomia shqiptare pritet të pësojë një […]

Read more

Si te besh nje plan marketingu? 4 P e marketing mix

Të gjithë ne qe duam të zhvillojmë një aktivitet ekonomik, kemi nevojë për një plan. Në fakt, pavarësisht nga lloji I aktivitetit që doni të filloni, është shumë e rëndësishme t’i besoni detyrën konsulentëve të dedikuar të biznesit ose aftësive qe ju vete keni(nëse biznesi ka nevoje), të hartojnë një Plan Biznesi, të dobishme për planifikimin e të gjitha aktiviteteve që […]

Read more

9 Hapa Si Të Hapim Një Biznes Të Suksesshëm

​Nëse aktualisht jeni pa punë, pa shumë punë apo të pakënaqur me punësimin tuaj, atëherë ideja e marrjes së kontrollit dhe kthimit në ‘shefin’ e vetvetes mund t’ju duket shumë tërheqëse. ​Mbase, ​keni kohë që po mendoni me veten ‘si të ​filloj një biznes‘ apo ​duke konsideruar me dikë tjetër ​​’si të hapim një biznes‘. […]

Read more

Ja se si t’i jepni përparësi vetes tuaj gjatë një krize

Bizneset janë duke u përpjekur të gjejnë rrugët e reja, punonjësit dhe konsumatorët janë të shqetësuar. Mbi të gjitha këto, ju doni të mbani familjen dhe miqtë tuaj të sigurt. Si pronar i një biznesi, keni shumë gjëra për të menaxhuar. Gjatë kësaj kohe, tundimi për të përdorur çdo minutë të ditës tuaj për t’u […]

Read more
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram