RRETH NESH

RRETH NESH
MIRE SE VINI NE FAQEN ME TE MADHE TE SOUVENIREVE NE SHQIPERI.
SOUVENIR ALBANIA ESHTE PRANE JUSH QYSH NE VITIN 2007 ME PUNIME PRODHIMIN E PUNIMEVE ARTIZANALE DHE TREGTIMIN SOUVENIRE TE NDRYSHME TE NJE CILESIE TE LARTE.
KORREKTESIA NDAJ KLIENTI DHE CILESIA E LARTE E PRODUKTEVE TONA E KAN DIFERENCUAR FIRMEN TONE DUKE EXPORTUAR MALLRASH NE SHUME SHTETE TE BOTES SI USA,CANADA,ITALI ETJ
NE JEMI PRANE KLIENTAVE ME SHUMIVE NE TE GJITH SHQIPERNI ME SHERBIMIN(DOOR TO DOOR ) SI DHE ME PAKICE MUND TE NA VIZITONI NE DYQANIN TONE NE PEDONALEN KOL IDROMEN NE SHKODER OSE NA FAQEN TONE TE INSTAGRAM & FACEBOOK

Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142