Day: January 9, 2023

Inflacioni në eurozonë bie për të dytin muaj radhazi

Inflacioni vjetor në të gjithë eurozonën ra përsëri në numra njëshifror dhe qëndroi në 9.2% deri në fund të dhjetorit, sipas nga Eurostat të premten. Rënia vjen vjen pasi çmimet e gazit, një nga shtytësit kryesorë pas inflacionit rekord të vitit të kaluar, u kthyen në nivelet e paraluftës mes motit jashtëzakonisht të ngrohtë që […]

Read more

Ka ardhur koha që konsultimet publike të funksionojnë. Nga ENIO JAÇO

Ka ardhur koha që konsultimet publike të funksionojnë. Jo vetëm në letër, por në realitet. Është e vetmja mënyrë për të krijuar BESIM mes sektorit privat dhe administratës publike! Në Këshillin e Investimeve dje theksova rëndësinë e konsultimeve publike për ndërtimin e dimensionit publik-privat, që për hir të së vërtetës sot ështe i ulët. Dhoma […]

Read more
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142