Month: June 2020

SI MUND TE BEJME nje studim, KERKIMIT PER TEME DIPLOME OSE PUNIM SHKENCOR.(VIDEO)

Në kete videos sqaruese nga Pr. Brikene Dionizi, pedagoge e Universitetit “Luigj GurakuqI” Shkodër, na sqaron , rreth metodologjisë së të kerkuarit nga interneti për nje studim, teme diplome, kerkime shkencore, analize ejt.

Read more

Vllaznia nuk merr pjesë si ekip, por biznesmeni shkodran mbështet kampionatin

Shoqata Shqiptare e Minifutbollit Amator ne vendin tone ka nisur prej muajsh organizimin e nje kampionati, ku marrin pjese disa ekipe. Por, siç dihet per shkak te pandemise kampionati u nderpre. Nderkohe kete te enjte pritet te rinisin ndeshjet finale. Pjese e ketij kampionati, i cili organizohet per te tretin vit, jane bere edhe disa […]

Read more
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142