Day: March 10, 2023

Universitetet më të mira në Evropë

Universitetet më të mira në Evropë Çdo vit, bëhen shumë renditje për universitetet më të mira për të studiuar. Universitetet britanike dominojnë vendet e para, por universitetet zvicerane dhe franceze janë gjithashtu shumë të mira. 1 – Universiteti i Kembrixhit – Mbretëria e Bashkuar Vendi i parë në Evropë, dhe i dyti në botë, për […]

Read more
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142