Month: April 2020

Turizmi në vitin Zero. Brunilda Liçaj: Duhet një start tërësisht i ri dhe me mendësi ndryshe

Nëse mendoni se keni bërë hapa para, kujtoni se sot jeni në vitin zero. Jemi në momentin kur oferta dhe kërkesa për herë të parë të jenë 0, ku çdo lloj teorie ekonomike për ndërveprim bie poshtë. Po flasim për kompanitë e turizmit, një industri e tërë globale. Ajo si shumë industri të tjera, jo […]

Read more

Si Walt Disney mposhti sfidat dhe arriti suksesin

Walt Disney mund të ketë qenë një figurë kontraverse, sidomos kur e shohim retrospektivisht, por historia se si ai kaloi sfidat dhe disa dështime të ndryshme për t’u bërë një nga emrat më të famshëm në fushën e argëtimit, tregon pasionin e tij të pafundmë. I falimentuar në moshën 22 vjeçare pas dështimit të kompanisë […]

Read more
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142