Day: March 11, 2023

Krijohet Komiteti i Turizmit dhe i Mikpritjes pranë AMCHAM Albania

Ngritja e Komitetit të Turizmit dhe Mikpritjes ishte një zbatim i politikës së bordit drejtues për të sjellë një impakt përmes ekspertizës dhe kapaciteteve të anëtarëve të saj në një nga sektorët më prioritarë të ekonomisë së vendit,” – u shpreh në takimin e Komitetit të sapo krijuar të Turizmit dhe Mikpritjes, Drejtori Ekzekutiv z. […]

Read more
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142