Month: March 2023

Krijohet Komiteti i Turizmit dhe i Mikpritjes pranë AMCHAM Albania

Ngritja e Komitetit të Turizmit dhe Mikpritjes ishte një zbatim i politikës së bordit drejtues për të sjellë një impakt përmes ekspertizës dhe kapaciteteve të anëtarëve të saj në një nga sektorët më prioritarë të ekonomisë së vendit,” – u shpreh në takimin e Komitetit të sapo krijuar të Turizmit dhe Mikpritjes, Drejtori Ekzekutiv z. […]

Read more

Universitetet më të mira në Evropë

Universitetet më të mira në Evropë Çdo vit, bëhen shumë renditje për universitetet më të mira për të studiuar. Universitetet britanike dominojnë vendet e para, por universitetet zvicerane dhe franceze janë gjithashtu shumë të mira. 1 – Universiteti i Kembrixhit – Mbretëria e Bashkuar Vendi i parë në Evropë, dhe i dyti në botë, për […]

Read more
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?