Day: January 17, 2023

Artizanati pas luftes së dytë botërore në Shqipëri.

Degë e prodhimit të sendeve të ndryshme për përdorim të gjerë që mbështetet kryesisht në punën me dorë dhe jo në teknologjinë e plotë me makina. Në Shqipëri ka tradita të lashta si zejtari (shih). Pas Çlirimit pushteti popullor mori masa të rëndësishme për të mëkëmbur prodhimin e A., që ishte dëmtuar rëndë nga pushtimi […]

Read more
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142