Month: October 2020

Pirografi, arti i djegies ne dru

Pirografia është mjeshtëria e gdhendjes në dru, në lëkurë etj, duke përdorur një vegël me majë metalike të skuqur në zjarr. Pirografia (nga greqishtja e lashtë do të thotë “të shkruarit me zjarr”) është një teknikë e gdhendjes, me anë të një burimi nxehtësie, në dru, lëkurë, tapë ose sipërfaqe tjetër, e praktikuar që në […]

Read more

Suveniri i preferuar i turisteve

Suveniri i preferuar i turisteve Blerja është një aktivitet i rëndësishëm për turistët. Pas ngrënies dhe akomodimit, ata shpenzojnë shumicën e buxhetit të tyre për veshje, artizanate dhe produkte ushqimore vendase. Pothuajse 70% blejnë dhurata për kujtime. Turistët dëshirojnë që artizanatet të përdoren dhe të vendosen si dekor në shtëpitë e tyre. Zakonisht diçka e […]

Read more
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142