Month: May 2020

Testim prove

Read more

JA SE SI T’I JEPNI PËRPARËSI VETES TUAJ GJATË NJË KRIZE

Bizneset janë duke u përpjekur të gjejnë rrugët e reja, punonjësit dhe konsumatorët janë të shqetësuar. Mbi të gjitha këto, ju doni të mbani familjen dhe miqtë tuaj të sigurt. Si pronar i një biznesi, keni shumë gjëra për të menaxhuar. Gjatë kësaj kohe, tundimi për të përdorur çdo minutë të ditës tuaj për t’u […]

Read more

Banka e Shqipërisë bën parashikim të zymtë: Pandemia do të shkaktojë një rënie ekonomike që nuk është parë në 20 vitet e fundit

Kreu i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko ka paralajmëruar se goditja ekonomike e dhënë nga pandemia e coronavirusit do të ketë pasoja të mëtejshme, teksa tha se pritet të ketë sërish rënie ekonomike. Gjatë një takimi të hapur diskutimi, Sejko shtoi se përmasat e kësaj rënies ekonomike nuk janë parë në dy dekadat e fundit. “Ekonomia shqiptare pritet të pësojë një […]

Read more

Si te besh nje plan marketingu? 4 P e marketing mix

Të gjithë ne qe duam të zhvillojmë një aktivitet ekonomik, kemi nevojë për një plan. Në fakt, pavarësisht nga lloji I aktivitetit që doni të filloni, është shumë e rëndësishme t’i besoni detyrën konsulentëve të dedikuar të biznesit ose aftësive qe ju vete keni(nëse biznesi ka nevoje), të hartojnë një Plan Biznesi, të dobishme për planifikimin e të gjitha aktiviteteve që […]

Read more

9 Hapa Si Të Hapim Një Biznes Të Suksesshëm

​Nëse aktualisht jeni pa punë, pa shumë punë apo të pakënaqur me punësimin tuaj, atëherë ideja e marrjes së kontrollit dhe kthimit në ‘shefin’ e vetvetes mund t’ju duket shumë tërheqëse. ​Mbase, ​keni kohë që po mendoni me veten ‘si të ​filloj një biznes‘ apo ​duke konsideruar me dikë tjetër ​​’si të hapim një biznes‘. […]

Read more

Ja se si t’i jepni përparësi vetes tuaj gjatë një krize

Bizneset janë duke u përpjekur të gjejnë rrugët e reja, punonjësit dhe konsumatorët janë të shqetësuar. Mbi të gjitha këto, ju doni të mbani familjen dhe miqtë tuaj të sigurt. Si pronar i një biznesi, keni shumë gjëra për të menaxhuar. Gjatë kësaj kohe, tundimi për të përdorur çdo minutë të ditës tuaj për t’u […]

Read more
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142