Suvenire arti me guacka

Jeni apo jo afer detit suveniret me guacka janë kaq të bukur dhe unike. Guacka me ngjyra, modele dhe përmasa te ndryshme përdoren për te formuar një souvenir të bukur dhe të veçantë.

Nuk duhet të jetë për t’u habitur që kur bëni një pushim në plazh, mund të blini pothuajse çdo gjë të bërë me guaska deti. Çdo punim bëhet me dorë, me anë të ngjitësit të nxehtë. Më poshtë keni disa modele punimesh me guacka.

Kuti druri e dekoruar me guacka

Këto kuti përveçse mund ti mbani si dekor mund ti përdorni edhe për bizhutë e juaja. Modele dhe përmasa të ndryshme i bën ato të jenë unike.

 

Korale me pamje qyteti

Ju zgjidhni modelin e preferuar : korniza për tu varur në mur apo me bazament për tu vendosur në minibar.

Pasqyrë me guacka

Vazo me guacka

Bizhuteri me guacka

Shperndaje
Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram