Day: July 17, 2022

SHQIPERIA NE BE

Lajmi se Bashkimi Evropian do të hapë negociatat për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për t’u bërë anëtare të BE – është lajmi më i mirë për shqiptarët që nga koha kur vendi u bë anëtar i NATO-s. Përfitimet do jenë të mëdha dhe vendi duhet të përfitojë nga mundësitë pa humbur kohë. Por detyrat […]

Read more
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?