Day: November 25, 2020

Pse quhet Black Friday?

`Black Friday` ose e përkthyer `E Premtja e Zezë` është një emër jozyrtar për të Premten pas Ditës së Falënderimeve në Shtetet e Bashkuara, e cila festohet të Enjten e katërt të Nëntorit. Një ditë pas Falënderimeve është konsideruar si fillimi i sezonit të blerjeve të fundvitit në Shtetet e Bashkuara që nga viti 1952. […]

Read more
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142