Day: November 22, 2020

Si të qëndroni të sigurtë gjatë udhëtimeve

Investoni në një çantë/valixhe të mire Udhëtimi do të ishte gati i pamundur pa bagazhe. Është shumë e rëndësishme të hulumtoni dhe gjeni çanta dhe valixhe udhëtimi që mund të mbajnë dhe mbrojnë të gjitha gjërat e domosdoshme. Kjo përfshin kuleta me cilësi të mirë të cilat shpesh mbajnë pasaporta, patentë shoferi, karta krediti dhe […]

Read more

Këshilla para se të niseni për udhëtim!

Ju ka rastisur ndonjëherë të niseni për udhëtim dhe të keni harruar pashaportën! Po, edhe ndodh që të harroni gjërat më të rëndësishme. Prandaj, në këtë postim do të ndajmë me ju disa këshilla. Dokumentat Mbani të gjithë dokumentat e nevojshme për udhëtim gati. Pashaporta, biletat e avionit ose autobusit, sigurimin shëndetsor, rezervimet e hotelit. […]

Read more

Pse dhuratat e personalizuara janë më të mirëmenduarat!

Blerja e dhuratave për të tjerët shpesh mund të jetë sfiduese. Qoftë për partnerin, mikun, kolegun apo të afërmin tuaj; nuk është e lehtë t’i gjesh një dhuratë kuptimplote dhe të veçantë. Qendrat tregtare mund të jenë të vrullshme, dhe zvarritja nëpër dyqane kërkon kohë. I gjithë procesi i dhënies së dhuratave duhet të jetë […]

Read more
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram