Day: September 16, 2020

Serveri në Discord i GameON Albania bëhet komuniteti i parë ‘Verified’ në Shqipëri & Kosovë

Kur luajnë lojëra në PC, lojtarët shpesh duhet të zgjidhin dy probleme: Si të flasim me njëri-tjetrin, dhe si të organizojmë njerëzit për aq kohë sa të zhvillojmë një lojë. Discord, i cili bashkon UI të bisedës që gjendet në aplikacione si Slack me bisedë zanore dhe në video, alla Skype, është bërë shpejt një […]

Read more
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram