Day: April 4, 2020

Si Walt Disney mposhti sfidat dhe arriti suksesin

Walt Disney mund të ketë qenë një figurë kontraverse, sidomos kur e shohim retrospektivisht, por historia se si ai kaloi sfidat dhe disa dështime të ndryshme për t’u bërë një nga emrat më të famshëm në fushën e argëtimit, tregon pasionin e tij të pafundmë. I falimentuar në moshën 22 vjeçare pas dështimit të kompanisë […]

Read more
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram