Day: June 21, 2022

Në çdo vend, bankat janë aleate në luftën kundër përdorimit të parasë CASH.

Në çdo vend, bankat janë aleate në luftën kundër përdorimit të parasë CASH. Ato kanë një interes eksplicit që transfertat paguese të bëhen përmes tyre. Sektori bankar në Shqipëri nuk bën përjashtim. Si rrjedhojë, është e kotë t’i kërkohet bankave me insistim që të ‘investojnë’ në pagesat bankare. Ato janë ndërkohë të mirë-investuara. Është gjithashtu […]

Read more
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142