PIROGRAFI SHKODRA 30:40CM

23.50

Category:

Description

Additional information

Weight 670 kg
Dimensions 34 × 1.2 × 44.5 cm


Exclusive products

Special category of products
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142