T61 SET XHEZVE TRADICIONALE

32.50

SET 5XHEZVE BAKRI. DIAMETRI (1) 9CM, (2) 8.4CM (3) 7.5CM (4) 7CM (5) 6.5CM

Category:

DescriptionExclusive products

Special category of products
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142