T37 ABAZHUR KOMEDINE

29.00

ABAZHUR KOMEDINE, BAZAMENT METALIK, PJESA E XHAMIT NGJYRA DHE DIZAJNE TE NDRYSHME. PERMASAT 30X14CM

DescriptionExclusive products

Special category of products
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142