PJATE QERAMIKE HANDMADE

14.50

Category:

Description

Additional information

Weight 270 kg
Dimensions 18 × 18 × 2.7 cm


Exclusive products

Special category of products
Translate »
Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Open chat
Përshëndetje! Keni pyetje?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?

per shitje me shumice dhe per eksporte ju lutem kontaktoni ne 00355692072142